Log In Register

Units


Httpd.java Class - Questions and Answers

 

Practice these Httpd.java Class under Java Programming walk-in interview Questions/ examination questions with best tricks and short cuts with solution. Student (candidate) who want to crack the walk in interview, competitive exams and want to find short cuts and tricks to solve questions on Httpd.java Class for following purpose.


– Anyone who is wishing to increase their perfect knowledge of Httpd.java Class of Java Programming.
– Anyone who is preparing for aptitude test and increase his in depth aptitude knowledge Java Programming specifically Httpd.java Class.
– Anyone who is preparing for interviews (competitive examinations, govt examinations and bank examinations, off-campus or on campus interviews, walk-in interview and company interviews) having questions on Httpd.java Class under Java Programming.

– Anyone who is preparing for aptitude test or competitive exam or entrance exam.
– Anyone who is preparing for entrance examinations and other competitive examinations.
– All Experienced, Freshers and Students.

Here is list of Questions and Answers covering all key area of  Httpd.java Class topic of Java Programming:

 

1. Which of these class is used for operating on request from the client to the server?

Answer: Option

Explanation:

2. Which of these variables stores the number of hits that are successfully served out of cache?

Answer: Option D

Explanation:

3. Which of these method is called when http daemon is acting like a normal web server?

Answer: Option

Explanation:

4.  Which of these methods of httpd class is used to read data from the stream?

Answer: Option D

Explanation:
The getRawRequest() method reads data from a stream until it gets two consecutive newline characters.

5. Which of these method is used to start a server thread?

Answer: Option A

Explanation:
run() method is caleed when the server thread is started.

6. Which of these method is used to find a URL from the cache of httpd?

Answer: Option C

Explanation:
serveFromCatche() is a boolean method that attempts to find a particular URL in the cache. If it is successful then the content of that cache entry are written to the client, otherwise it returns false.

7. Which of these method of httpd class is used to write UrlCacheEntry object into local disk?

Answer: Option A

Explanation:
The writeDiskCache() method takes an UrlCacheEntry object and writes it persistently into the local disk. It constructs directory names out of URL, making sure to replace the slash(/) characters with system dependent seperatorChar.

8. Which of these method of httpd class is used to get report on each hit to HTTP server?

Answer: Option B

Explanation: